Barszcz Zimowy

Barszcz Zimowy
Barszcz zimowy to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 6 porcjami. Ta zupa ma 109 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, ziemniaki russet, kapusta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 63 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gorący barszcz zimowy na mroźny zimowy dzień, Barszcz, oraz Barszcz.

Instrukcje

1
Włożyć bulion, buraki i ziemniaki do dużego garnka o ciężkim dnie i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do duszenia. Przykryć i gotować, aż warzywa będą po prostu miękkie, o 20 protokół. Kapustę i ocet winny wymieszać. Doprawić, do smaku, solą i pieprzem (przed soleniem doprawić poziom sodu w bulionie). Dusić przez kolejne 15 minut, od czasu do czasu mieszając. Zupę wrzucić do miseczek i podawać na ciepło. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
KapustaKapusta
BurakBurak
BulionBulion
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
ChochlaChochla
GarnekGarnek
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn