Bardzo Wiśniowe Muffinki Migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc wypróbuj babeczki z migdałami wiśniowymi. Ten przepis służy 18 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, brązowy cukier, konfitury wiśniowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Babeczki Wiśniowo-Migdałowe, Babeczki Wiśniowo-Migdałowe, oraz Babeczki Wiśniowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połącz wszystkie składniki z wyjątkiem migdałów. Używając blendera do ciast lub 2 widelców, połącz składniki, aby uzyskać konsystencję. Po połączeniu, złożyć w migdały.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 (12-cup) puszki muffin z wkładkami papierowymi na 18 babeczek.
W dużej misce za pomocą miksera elektrycznego, połączyć ciasto mix, jajka, olej, ekstrakt i konfitury. Ciasto będzie nieco grudkowate.
Użyj miarki do lodów, aby równomiernie napełnić każdą patelnię z muffinkami.
Wierzch muffinek posypać 2 łyżeczkami polewy migdałowej.