Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj hamburgerów Banh Mi. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 689 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wietnamskie danie. Mieszanka zielonej cebuli, skrobi kukurydzianej, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Banh Mi Azjatyckie Hamburgery, Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the, oraz Banh Mi Hot Dog dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj wieprzowinę, czosnek, imbir, zieloną cebulę, kolendrę, sos rybny, sos karmelowy, skórkę z limonki i jalapeno.Uformuj mieszaninę na 4 paszteciki.Grilluj na średnim ogniu, aż do ugotowania, około 4-6 minut na stronę.Złóż hamburgery i ciesz się.Roztopić cukier w wodzie na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż zmieni się w głęboki złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła Woda
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Sos Rybny
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Wymieszaj wodę, sos rybny i sok z limonki i ostrożnie dodaj wodę, podgrzewając, aż karmel się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
1 Truskawka Bez łuski
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Dodać chili, czosnek i szalotki i gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć o połowę, o 3-5 protokół.skrobię kukurydzianą wymieszać z wodą, wymieszać z sosem i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, około minuty.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.