Banana Empanadas

Banana Empanadas
Przepis Bananan Empanadas jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 631 kalorii, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Mieszanka bananów, Skórki ciasto, mielony cynamon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Food.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bananan Empanadas, Ninfa ' s Bananan Empanadas, oraz Bananowo-Czarna Fasola Empañadas dla podobnych receptur.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański można sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Sangre de Toro Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 9 dolarów za butelkę.
Sangre de Toro Tempranillo
Sangre de Toro Tempranillo
Wino pełne charakteru i jest zarówno mocne, jak i eleganckie. Delikatne aromaty kwiatowe na tle bardzo dojrzałych owoców, dębu i trufli. Jego taniny mają owocową, mięsistą strukturę, która ewoluuje w aksamitne akcenty dymu i przypraw nabytych podczas starzenia.Idealny do mięs, paelli i do kremowych serów.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn