Balsamiczny Brussel Sprout, Pearl Onion Vegan Pizza
Balsamiczny Brussel Sprout, Pearl Onion Vegan Pizzan jest Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.42 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 187 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser Daiya mozzarella wegańskie, rozmaryn, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj Posiekana Brukselka, Serek Śmietankowy I Pizza Balsamiczna, Zaknebluj mnie brukselką, oraz Farsz Z Brukselki dla podobnych receptur.
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.