Balsamiczny Brussel Sprout, Pearl Onion Vegan Pizza

Balsamiczny Brussel Sprout, Pearl Onion Vegan Pizza
Balsamiczny Brussel Sprout, Pearl Onion Vegan Pizzan jest Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.42 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 187 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser Daiya mozzarella wegańskie, rozmaryn, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj Posiekana Brukselka, Serek Śmietankowy I Pizza Balsamiczna, Zaknebluj mnie brukselką, oraz Farsz Z Brukselki dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia14
Magazyn