Bakłażany Parmezan Z Boczniakiem Szwajcarskim I Świeżą Miętą

Bakłażany Parmezan Z Boczniakiem Szwajcarskim I Świeżą Miętą
Przepis bakłażan parmezan bułki z boczkiem szwajcarskim i świeżej mięty może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 387 kalorii, 26g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 171 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka pieprzu, sos pomidorowy, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Swiss Chard Rolls, Swiss Chard Parmezan, oraz Chard Szwajcarski Z Pistacjami I Miętą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn