Bakłażan Tortino w sosie Kalamata Olive Marinara

Bakłażan Tortino w sosie Kalamata Olive Marinara
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur sos, więc dać bakłażan Tortino w sosie Kalamatan Oliwa Marinara spróbować. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 253 kalorie, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Ten przepis z szafy gotowanie ma 1 fanów. Jeśli masz provolone, szwajcarski chard, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cukinia, bakłażan i Kalamatan Oliwa Pizza, Schab jagnięcy z karczochami i czerwonym winem-SOS Oliwkowy Kalamatan, oraz Sos marinara z karczochami i oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmarować obie strony bakłażana olejem, umieścić je na blasze do pieczenia w jednej warstwie i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Piec w rozgrzanym piekarniku 204° do miękkości i tylko brązowieje na wierzchu, około 15-20 minut i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj czosnek, płatki czerwonej papryki i Chard szwajcarski i saute, aż Chard szwajcarski zwiędła, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
5
Wymieszać w śmietanie, doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i wymieszać w provolone, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Ostudzić i wymieszać z jajkami.Spód wysmarowanej formy wiosennej przykryć 1/3 bakłażana, a następnie 1/2 szwajcarskiej mieszanki chard, 1/2 mozzarelli, 1/3 bakłażana, pozostałą szwajcarską mieszankę chard, pozostałą mozzarellę, pozostały bakłażan i wreszcie Parmigiano reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Piec w rozgrzanym piekarniku 204°, aż góra będzie złotobrązowa, a boki będą bulgotać, około 25-35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Podawać z sosem marinara.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawSos
Magazyn