Bakłażan Po Włosku
Bakłażan w stylu włoskim może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 121 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, bakłażan, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Bakłażan Po Włosku, Zapiekanka Z Bakłażana Po Włosku, oraz Bakłażan Grillowany po włosku.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj bakłażan, cebulę i czosnek; gotować 5 minut, stale mieszając.
Dodać pomidory i kolejne 4 składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z bazylią.