Bakłażan Paprikash

Bakłażan Paprikash
Przepis bakłażan Paprikash jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, płynny aromat dymu, lite jedwabne tofu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gnocchi Paprikash, Kurczak Paprikash, oraz Kurczak Paprikash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki na śmietanę tofu, aż całkowicie gładka, i odstawić do lodówki, aż needed.In duży, nieprzywierający rondel, podsmaż cebulę w niewielkiej ilości wody, aż zacznie brązowieć, około 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek, papryka, i papryka czerwona (Opcjonalnie), i mieszać przez jedną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Dodać sól, bakłażan, papryka, bulion warzywny, i pomidory. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż bakłażan będzie miękki, o 15-20 protokół.Po zakończeniu bakłażana sprawdź przyprawy i w razie potrzeby dodaj więcej soli. Wymieszaj płynny dym (Opcjonalnie) i kwaśną śmietanę i gotuj przez kolejną minutę, aż się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub MlekoNapój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
Ciekły DymCiekły Dym
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Podawać na makaronie lub ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Magazyn