Bakłażan Paprikash
Przepis bakłażan Paprikash jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, płynny aromat dymu, lite jedwabne tofu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gnocchi Paprikash, Kurczak Paprikash, oraz Kurczak Paprikash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki na śmietanę tofu, aż całkowicie gładka, i odstawić do lodówki, aż needed.In duży, nieprzywierający rondel, podsmaż cebulę w niewielkiej ilości wody, aż zacznie brązowieć, około 5-8 minut.
Dodać czosnek, papryka, i papryka czerwona (Opcjonalnie), i mieszać przez jedną minutę.
Dodać sól, bakłażan, papryka, bulion warzywny, i pomidory. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż bakłażan będzie miękki, o 15-20 protokół.Po zakończeniu bakłażana sprawdź przyprawy i w razie potrzeby dodaj więcej soli. Wymieszaj płynny dym (Opcjonalnie) i kwaśną śmietanę i gotuj przez kolejną minutę, aż się ogrzeje.
Podawać na makaronie lub ryżu.