Bajgiel z tuńczykiem
Zaszczepiony bajgiel tuńczyk topić może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 12g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga spring onion, tunan w wodzie źródlanej, majonezu i dojrzałego cheddara. 91 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Bagel Tuna Melt, Bagel Tuna Melt, oraz Hula Bajgiel Melt są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Podgrzej grill. Rozetrzyj bajgle, ułóż je na blasze do pieczenia, a następnie tostuj z obu stron na złoty kolor. W międzyczasie przełóż tuńczyka do miski i dodaj majonez, sok z cytryny i dymkę. Doprawić do smaku i dobrze wymieszać.
Rozłóż mieszankę tuńczyka na dolnej połowie każdego z 4 bajgli i top z plasterkami pomidora.
Posypać garścią startego cheddaru, następnie grillować przez 1 min, aż się stopi. Zakończ obwarzankami i podawaj.