Sałatka z kotletem z indyka i parmezanem

Sałatka z kotletem z indyka i parmezanem
Kotlet z indyka i sałatka z parmezanem mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 442 kalorie, 35g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka sałatek dla dzieci, sól, ocet z czerwonego wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Łatwy Kotlet Z Kurczaka Z Parmezanem, Tacos Z Kotletem Z Indyka Z Manchamanteles, oraz Kotlet z indyka z tartym sosem wiśniowym.

Instrukcje

1
Wymieszać ocet, szalotkę, cukier, musztardę, sól i pieprz, a następnie dodać 1/2 szklanki oleju w strumieniu, ubijając do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Umieścić indyka w dużym płytkim naczyniu do pieczenia i wlać 1/4 szklanki vinaigrette nad nim, obracając się do płaszcza. Marynować w temperaturze pokojowej, obracając od czasu do czasu, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wyjąć z marynaty i osuszyć (wyrzucić zużytą marynatę).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
4
Podgrzać 1 łyżka oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż tylko do palenia, następnie podsmażyć połowę kotletów (bez tłoczenia), obracając się raz, aż rumiane i tylko gotowane przez, o 4 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieść jako gotowane do deski do krojenia i zachować ciepło, luźno pokryte folią. Pozostałe kotlety gotować w pozostałej łyżce oleju w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Pokroić kotlety wzdłuż ziarna na paski o szerokości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
7
Wrzucić zieleni z niektórych pozostałych vinaigrette i wszelkie soki zgromadzone na desce do krojenia aż dobrze pokryte. Podziel zieleninę na 4 talerze i wierzch z paskami indyka i wiórkami serowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
SerSer
ZieloniZieloni
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1
·Jeśli kotlety są więcej niż 1/4 cala grubości, umieścić każdy kotlet między 2 arkusze folii i delikatnie Funt z płaskim boku pounder mięsa lub z wałkiem do ciasta, aż 1/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Folia FoliowaFolia Foliowa
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn