Babeczki z pudełkiem czekoladek

Babeczki z pudełkiem czekoladek
Przepis Box-Of-Chocolates Cupcakes jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 213 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako tani deser. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, żółtka jaj, mocną kawę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasteczka W Pudełku Na Lunch, Naśladowca Starbucks Chicken and Hummus Bistro Box, oraz Pudełko bistro z serem i owocami Starbucks dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°. Linia 24 kubki na muffinki z wkładkami papierowymi. W dużej misce, połączyć ciasto mix, kawa, jajka i olej; pokonać na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średnim 2 minuty. Wypełnić przygotowane kubki dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Piec 18-22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut przed wyjęciem do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W międzyczasie, w górnej części podwójnego kotła lub metalowej misce nad gotującą się wodą, roztopić czekoladę z cukrem i 3 łyżkami kawy, mieszając, aż cukier się rozpuści (mieszanina będzie gęsta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ubić żółtka; gotować i mieszać 4-5 minut lub aż mieszanina osiągnie 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Podzielić mieszaninę między trzy małe miski. Koncentrat soku pomarańczowego wymieszać w jednej misce. Nutellę i śmietanę wymieszać do innej; pozostałą kawę wymieszać do trzeciej miski. Fold 1/2 Puchar ubitej polewy do każdego. Wyluzuj 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Czekolada Z Orzechami LaskowymiCzekolada Z Orzechami Laskowymi
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wytnij mały otwór w końcówce worka z ciastem lub w rogu plastikowej torby do przechowywania żywności; włóż bardzo małą końcówkę ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
7
Przenieść jedno nadzienie do worka. Za pomocą metalowego lub drewnianego szpikulca przebij otwór przez dno papierowej wkładki. Włóż końcówkę przez otwór; rura wypełniająca osiem babeczek. Powtórz z pozostałymi nadzieniami i babeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
W przypadku ganache umieść czekoladki w oddzielnych małych miseczkach. W małym rondlu, doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
1/2 szklanki śmietany zalać słodko-gorzką czekoladą; pozostałą śmietanę zalać białą czekoladą. Mieszaj mieszankę trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
Biała CzekoladaBiała Czekolada
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Wymieszać 2 łyżeczki syropu kukurydzianego w gorzki ganache i 1/2 łyżeczki syropu kukurydzianego w biały ganache. Chłodny gorzko-gorzki ganache 10 minut lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu. Odcień biały ganache według potrzeb; przechowywać w lodówce, pokryte, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
11
Zanurz babeczki w słodko-gorzkim ganache. Wzory rur z użyciem białego lub przyciemnionego ganache. Przechowywać w lodówce, aż zestaw. Przechowywać w szczelnych pojemnikach w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn