Babeczki Z Podwójnym Kokosem

Babeczki Z Podwójnym Kokosem
Podwójne babeczki Kokosowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 217 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, kokosa, kokosa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Podwójne Babeczki Kokosowe, Podwójne Babeczki Czekoladowo-Kokosowe, oraz Podwójne babeczki czekoladowo-Kokosowe z lukrem Nutella Cream Cheese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
W średniej misce, wymieszać 2 szklanki kokosa i mleka skondensowanego; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (dwie trzecie pełne). Top każdy z około 1 czubata łyżeczka mieszanki kokosowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
5
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
6
W średniej misce, ubij cukier puder, masło i sól łyżką lub mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż dobrze wymieszane. Ubić w ekstrakcie kokosowym i 1 łyżce mleka. Stopniowo ubić tylko tyle pozostałego mleka, aby lukier gładkie i do smarowania. Natychmiast mróz babeczki. Topy babeczek zanurzyć w tosty Kokosowe. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
Cukier PuderCukier Puder
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
KokosKokos
MasłoMasło
MlekoMleko
SólSól
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn