Babeczki Vidalia
Muffiny Vidalia to wegetariański przepis na lakto ovo składający się z 12 porcji. To śniadanie ma 177 kalorii, 5 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Za 21 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup jajka, olej roślinny, ser cheddar i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 23% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Muffinki z podwójnym serem i cebulą i szalotką Vidalia®, Muffinki z cebulą, serem i serem Vidalia®, Cheddarem, Bakonem, Pekanem i Zapiekanka Vidalia.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, płatki owsiane i cukier. W drugiej misce wymieszaj jajko, mleko i olej. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Dodać ser i cebulę.
Nasmarowane tłuszczem foremki na muffinki napełnij w trzech czwartych.
Piec w temperaturze 400°C przez 15-20 minut lub do momentu, aż wykałaczka będzie sucha. Studzimy przez 5 minut przed wyjęciem z formy na kratkę.
Podawać na ciepło. Resztki przechowuj w lodówce.