Babeczki truskawkowo-śmietankowe
Babeczki z truskawkami i śmietaną mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten przepis służy 24. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka rich & twarogowy lukier, ciasto mix, kolor żywności, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Babeczki Truskawkowe Z Lukrem Serowo-Truskawkowym, Babeczki Z Kremem Truskawkowym, oraz Łatwe babeczki truskawkowo-śmietankowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Dodać, piec i fajne ciasto wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki, zastępując soda pop do wody.
Wymieszać 1 lub 2 krople barwnika spożywczego w lukier. Lodowe babeczki.
W małej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, umieść posypkę i 1 kroplę koloru spożywczego; uszczelnij torbę. Delikatnie potrząśnij i masuj posypki, aż mieszanina będzie miała różne odcienie różu; posypać brzegami matowych babeczek.
Dekoruj świeżymi truskawkami. Przechowywać luźno w lodówce.