Babeczki Teff mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 240 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonych goździków, proszku do pieczenia, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Naleśniki Owsiane Teff, Babeczki Czekoladowe, Bananan I Teff, oraz Wtorek Bezglutenowy: Teff.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj puszkę na muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
Piekarnik
2
Wymieszaj mąkę teff, mąkę z brązowego ryżu, mąkę z maranty, proszek do pieczenia, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki, imbir i sól razem w dużej misce. Uformuj studnię w środku mieszanki mąki.