Babeczki Owsiane Daktylowe
Babeczki owsiane daktylowe to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka musu jabłkowego, mleko, płatki owsiane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Muffinki daktylowo-orzechowe-te słodkie muffinki z kawałkami orzechów włoskich i daktylami są idealne na ciepło z piekarnika, Muffinki Daktylowe, oraz Daktylowo-owsiane muffinki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do muffinów lub linię papierowymi wkładkami do muffinów.
W dużej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Mieszamy z owsem, mlekiem, cukrem, białkami, masłem, musem jabłkowym i daktylami; mieszamy do połączenia. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut lub aż wykałaczka włożona do muffinki wyjdzie czysta.