Babeczka z jajkiem i boczkiem kanadyjskim
Babeczka z jajkiem i boczkiem kanadyjskim jest bezglutenowe i pierwotne poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 159 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kanadyjski boczek, jajka, ser feta o obniżonej zawartości tłuszczu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Canadian Bacon ' N ' Cheese Muffin, Cheesy Canadian Bacon-English Muffin, oraz Super Cheesy English Muffin-canadian Bacon strat.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. jajka ubić lekko w średniej misce.
Dodać szpinak, cebulę i boczek kanadyjski; dobrze wymieszać.
Łyżka równomiernie do 12 średnich kubków muffinek spryskanych obficie sprayem do gotowania, wypełniając każdą filiżankę o około dwóch trzecich pełnych. Użyj widelca, aby rozbić większe okruchy sera; posypać równomiernie ciasto w filiżankach.
Piec 25 do 30 min. albo aż do złotego brązu.