Babeczka z jajkiem i boczkiem kanadyjskim

Babeczka z jajkiem i boczkiem kanadyjskim
Babeczka z jajkiem i boczkiem kanadyjskim jest bezglutenowe i pierwotne poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 159 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kanadyjski boczek, jajka, ser feta o obniżonej zawartości tłuszczu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Canadian Bacon ' N ' Cheese Muffin, Cheesy Canadian Bacon-English Muffin, oraz Super Cheesy English Muffin-canadian Bacon strat.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. jajka ubić lekko w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać szpinak, cebulę i boczek kanadyjski; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek KanadyjskiBoczek Kanadyjski
SzpinakSzpinak
CebulaCebula
3
Łyżka równomiernie do 12 średnich kubków muffinek spryskanych obficie sprayem do gotowania, wypełniając każdą filiżankę o około dwóch trzecich pełnych. Użyj widelca, aby rozbić większe okruchy sera; posypać równomiernie ciasto w filiżankach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Piec 25 do 30 min. albo aż do złotego brązu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn