Awokado Nadziewane Pomidorami

Awokado Nadziewane Pomidorami
Awokado Nadziewane pomidorami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz awokado, sól, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Pomidorowa-Awokado Nadziewane, Awokado Nadziewane kukurydzą i pomidorami, oraz Awokado Nadziewane.

Instrukcje

1
W dużej misce, delikatnie wrzucić pomidory, cebula, bazylia, sól i pieprz. Łyżka do połówek awokado; skropić sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Połówki AwokadoPołówki Awokado
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn