Awokado nadziewane krewetkami i ogórkiem jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. 232 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka awokado, pomidor, rzymskie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Awokado Nadziewane Krewetkami Rémoulade, Pieczone Krewetki Nadziewane Awokado, oraz Sałatka Z Krewetkami-Awokado Nadziewane.
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.