Arctic Char z chrupiącą skórką i kapustą duszoną na maśle

Arctic Char z chrupiącą skórką i kapustą duszoną na maśle
Arctic Char z chrupiącą skórką i kapustą duszoną na maśle zajmuje od początku do końca około 1 godziny i 10 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 44 g białka , 52 g tłuszczu i łącznie 740 kalorii . Za 5,17 USD za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką bekon, olej rzepakowy, filety z węgla drzewnego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 60% . Ten wynik jest solidny. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Arctic Char, Black Rice and Napa Cabbage En Papillote , Crispy-Skin Salmon with Napa Cabbage i Arctic Char Tostadas .

Instrukcje

1
Kapusta duszona na maśle: Ugotuj boczek w dużym rondlu o wysokich ściankach na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie chrupiący, około 12 minut. Za pomocą łyżki cedzakowej przenieś na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Grubo Pokrojonego Boczku, PosiekanegoPaski Grubo Pokrojonego Boczku, Posiekanego
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Na tę samą patelnię dodaj masło, a następnie cebulę. Gotuj, aż cebula zacznie się karmelizować, od 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać wino, ocet i kapustę. Przykryj, zmniejsz ogień do średniego i kontynuuj gotowanie przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Zdejmij pokrywkę z kapusty i kontynuuj gotowanie, aż cały płyn odparuje. Do kapusty wmieszaj chrupiący boczek, dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
5
Dla golca: Sekretem chrupiącej skórki jest brak wilgoci. Pozostaw rybę bez przykrycia w lodówce na 10–15 minut, aby wyschła. Następnie osusz rybę ręcznikiem papierowym, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Posypać obficie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
7
Rozgrzej żeliwną patelnię lub patelnię do smażenia o grubym dnie na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodaj wystarczającą ilość oleju do pokrycia. Gdy olej będzie gorący, ale nie dymi, połóż filety na patelni skórą do dołu, smażąc partiami, jeśli to konieczne. Używając tylnej części szpatułki, mocno dociśnij filety przez co najmniej 20 sekund, aby cała skóra miała pełny kontakt z dnem patelni. Pomoże to uzyskać możliwie najbardziej chrupiącą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Kontynuuj gotowanie, aż mięso się ugotuje i pozostanie tylko trochę różu, 5 do 6 minut. Skórka powinna odchodzić od dna patelni. Jeśli to konieczne, użyj szpatułki, aby poluzować skórę przed przewróceniem. Odwróć rybę i kontynuuj smażenie przez dodatkowe 30 sekund do 1 minuty, a następnie przenieś ją na talerz, aby odpoczęła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Delikatnie zdejmij skórę z ryby za pomocą noża do obierania i włóż ją z powrotem na patelnię, mięsem do dołu. Smaż kolejne 1 do 2 minut na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Przenieś na drucianą kratkę lub talerz wyłożony ręcznikiem papierowym, po czym stwardnieje jak super chrupiący chips rybny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
12
Podawaj chrupiącą golcę z kapustą duszoną na maśle i posyp chrupiącą rybią skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
13
Uwaga kucharza: Zdjęcie smażonej ryby ze skóry na drucianą kratkę pomoże jej stwardnieć, umożliwiając cyrkulację powietrza wokół niej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn