Arbuz z jeżynami i puree z gruszek
Arbuz z jeżynami i puree z gruszek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Mieszanka soku jabłkowego, jeżyny, gruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest idealny do Lato. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Spróbuj Arbuz z jeżynami i puree z gruszek, Sałatka arbuzowa z jeżynami i bazylią, oraz Przecier z rzepy i gruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy plasterek arbuza pokroić na 10 klinów.
Pokrój skórkę z klinów i usuń nasiona. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do schłodzenia.
Pokrój każdą gruszkę na 4 kawałki; usuń rdzenie i łodygi.
Umieść gruszki i rum w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i zmiksować na średniej prędkości około 1 minuty lub do gładkości.
Ułóż kliny arbuza na 8 talerzach deserowych. Top z jeżyny. Każdą porcję polać puree z gruszek.