Arbuz i Feta z limonką i papryką Serrano Chili

Arbuz i Feta z limonką i papryką Serrano Chili
Arbuz i Feta z limonką i papryką Serrano chili to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz liście kolendry, ser feta, sok z limonki i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Podobne przepisy to Sałatka Arbuzowa Z Fetą, Miętą I Limonką, Grillowana Sałatka arbuzowa z fetą, miętą i limonką, oraz Sałatka Z Arbuza, Fety I Pepity Ze Słodkim Limonkowym Winegretem.

Instrukcje

1
Umieść arbuza w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dodać mieloną paprykę serrano chili i sok z limonki do miski i wrzucić delikatnie, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serrano PepperSerrano Pepper
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać feta i liście kolendry i wrzucić jeszcze raz do włączenia. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Ser FetaSer Feta
4
Zdrowy komfort Art Smith
5
Przedruk za zgodą Art Smith ' s Healthy Comfort autorstwa Art Smith, © 2013 Harper One imprint of Harper
6
Collins Publishers
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn