Anyż Biscotti
Anyż Biscotti może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Ten przepis służy 26 i kosztuje 12 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka cukru, soli, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Anyż Biscotti, Anyżowe biszkopty na Nowy Rok, oraz Biscotti migdałowo-anyżowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce.
Połącz olej, wanilię i jajka i dodaj do mieszaniny mąki, mieszając, aż do dobrze wymieszanego.
Obróć ciasto na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; kształt ciasta na 12-calową rolkę i spłaszczyć do 1/2-calowej grubości.
Połączyć wodę i białko jaja; dobrze wymieszać.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut.
Wyjąć z blachy do pieczenia na stojaku z drutu i ostudzić. Pokrój rolkę po przekątnej na 26 (1/2 cala) plastrów.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia.
Plastry posmarować mieszanką białek i równomiernie posypać cukrem turbinado.
Piec w 350 przez 20 minut lub do wyschnięcia.
Ostudzić na stojakach z drutu.
Uwaga: 1 1/2 łyżki cukru granulowanego można zastąpić 1 1/2 łyżki cukru turbinado.