Aksamitne Puree Ziemniaczane
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Aksamitne puree ziemniaczane mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 2G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 44 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz masło, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Aksamitne Puree Ziemniaczane, Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, oraz Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Krem rozgrzać z masłem w małym rondlu na średnim ogniu, aż masło się rozpuści; odstawić.
Umieść ziemniaki w średnim rondlu z zimną wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia następnie dodać 1 łyżeczkę soli i zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, aż ziemniaki będą bardzo miękkie.
Drenaż. Przełóż ziemniaki przez młyn spożywczy lub ricer do dużej miski do mieszania. Mieszaj w ciepłej mieszance śmietany i masła, aż krem zostanie wchłonięty i mieszanina będzie gładka. Ziemniaki przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie mieszamy w 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Top z posiekanym szczypiorkiem.