A dla Petera Piper: Peperoncini marynowane w solance

A dla Petera Piper: Peperoncini marynowane w solance
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? A dla Petera Piper: Peperoncini marynowane w solance może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 162 kalorie, 9g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 597 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wody, mielonej nierafinowanej soli morskiej, papryki peperoncini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Marynowane buraki z imbirem i pomarańczą, Peter Peter Pumpkin Bars, oraz Linguine z Peperoncini i boczkiem.

Instrukcje

1
Wlać wodę do średniej wielkości patelni z sosem i ogrzać na średnim ogniu, aż osiągnie około 100 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Posypać solą i ubić do gorącej wody, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać ciepłą słoną wodę do dzbana i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
4
Ubij w kulturze starterowej, jeśli używasz.Zapakuj słoik fermentacyjny wielkości kwarty (taki lub podobny) z całym peperoncini, uważając, aby ich nie posiniaczać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Umieścić ząbki czosnku i liść laurowy wśród peperoncini i wlać schłodzoną solankę ze słonej wody. Zapieczętować garnek i pozostawić paprykę do fermentacji przez 10 dni. Ich kolor blaknie i żółty. Po około 10 dniach otwórz garnek i spróbuj pieprzu. Jeśli wolisz kwaśniejszy smak, Kontynuuj fermentację papryki, aż uzyskają smak, który lubisz, testując co 5 do 7 dni, w wolnym czasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
6
Przenieść do lodówki lub chłodni. Peklowane w solance peperoncini wystarczą na około 1 rok, odpowiednio sfermentowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia41
Magazyn