Żytnie krakersy z pieprzem i koperkiem Crème Fraîche i wędzonym łososiem

Żytnie krakersy z pieprzem i koperkiem Crème Fraîche i wędzonym łososiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Chrupki żytnie z Crème Fraîche pieprz-koperek i wędzonego łososia spróbować. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 65 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: gałązki koperku, pieprz, kminek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Wędzony łosoś z koprem, czerwoną cebulą i Crème Fraîche, Mini placki kukurydziane z wędzonym łososiem i koperkiem Crème Fraîche, oraz Kolacja: Łosoś wędzony z koperkiem Crème Fraiche na bułce precla.

Instrukcje

1
Wymieszać razem drożdże i ciepłą wodę w misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek i odstawić do spienienia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj mąkę żytnią, 1 szklankę mąki uniwersalnej, kminek i sól i ubijaj na średniej prędkości, aż do włączenia. Przymocuj hak do ciasta do miksera i stopniowo ubijaj pozostałe 2/3 szklanki mąki na średniej prędkości. Ubić ciasto, aż zacznie się odciągać od strony miski, a następnie pokonać 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Mąka żytniaMąka żytnia
Nasiona KminkuNasiona Kminku
CiastoCiasto
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Zbierz ciasto w kulkę i włóż do lekko naoliwionej dużej miski, obracając ciasto, aby pokryć olejem. Przykryć miskę folią i pozostawić ciasto do wyrośnięcia w temperaturze pokojowej, aż podwoi się luzem, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkować ciasto i podzielić na pół. Spłaszczyć ciasto lekko posypanymi mąką palcami, tworząc 2 prostokąty (6 na 4 cale) i odstawić na 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
6
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta na posypanej mąką powierzchni w prostokąt o wymiarach 15 na 10 cali (grubość 1/8 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Przenieś każdy prostokąt na lekko naoliwioną dużą blachę do pieczenia, przycinając każdy zwis. Przykryj każdy prostokąt zwilżonym ręcznikiem kuchennym lub folią i odstaw 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Wykonuj perforowane linie wzdłużnie i poprzecznie na prostokątach, w odległości około 2 cali, z zębami widelca (aby ułatwić łamanie chrupek na krakersy).
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
9
Piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż złoty kolor i chrupiące, o 20 minut w sumie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieść do stojaków i schłodzić. Rozbij każdy chleb chrupki na około 24 (w przybliżeniu 2-calowe) krakersy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb ChrupkiChleb Chrupki
KrakersyKrakersy
1
Razem wymieszać crème fraîche, koperek, pieprz i sól. Łyżka 1/2 łyżeczki crème fraîche na każdym krakerze, następnie zasłonić kawałek łososia i posypać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
KrakersyKrakersy
PieprzPieprz
łosośłosoś
KoperKoper
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn