Żeberka Zapasowe Wolnowaru
Żeberka wolnowarowe mogą być tylko daniem głównym, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 715 kalorii, 38g białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za $1.96 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 234 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, sosu worcestershire, skrobi kukurydzianej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 8 godzin i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem niezłe. Podobne przepisy to Żeberka Zapasowe Wolnowaru, Żeberka wieprzowe wolnowarowe z pikantnym sosem brzoskwiniowo-Mango BBQ, oraz Żeberka Zapasowe Szybkowaru.
Instrukcje
Umieść żeberka w dużym garnku i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 15 minut.
W misce wymieszaj zupę, cebulę, czosnek, brązowy cukier, sos Worcestershire i sos sojowy.
Wyjmij żeberka z wody i przenieś do powolnej kuchenki.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6 do 8 godzin lub do miękkości żeberek.
Jeśli sos jest zbyt cienki po zakończeniu gotowania, odcedź sos z żeberek i wlej do rondla.
Połącz 1 łyżeczkę skrobi kukurydzianej z niewielką ilością zimnej wody, wymieszaj z sosem i zagotuj SOS. Gotuj, aż sos osiągnie pożądaną grubość.