Żeberka z sosem z czarnego octu

Żeberka z sosem z czarnego octu
Żeberka z sosem z czarnego octu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 114g tłuszczu, oraz w sumie 1331 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.61 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu, brązowy cukier, zapałki imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny bakłażan z sosem z czarnego octu, Naleśniki Scallion z sosem do zanurzania w czarnym occie, oraz Kurczak Rotisserie z sosem z octu pieprzowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żeberka blanszować w garnku 4-quart wrzącej wody 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić i osuszyć.
3
Ubić 1/2 łyżeczki soli do skrobi kukurydzianej w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać żeberka i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
5
Rozgrzać 3 cale oleju do 204° W 4-do 5-quart ciężki garnek, a następnie smażyć żeberka (w partiach, jeśli to konieczne) 5 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Przełożyć łyżką szczelinową do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Rozgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż się połyska, a następnie gotować czosnek, szalotka i imbir, mieszając od czasu do czasu, aż blady złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Dodać brązowy cukier i gotować, mieszając, aż do rozpuszczenia, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
9
Dodać wino i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
10
Dodaj żeberka z bulionem, octem i sosem sojowym i gotuj na wolnym ogniu, przykryte, mieszając i obracając żeberka od czasu do czasu, do miękkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
BulionBulion
żeberkażeberka
11
Żeberka przełożyć na talerz. Gotować sos, ubijając, aż zgęstnieje i zemulguje, około 2 minut; zalać żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn