Żeberka z sosem Marsala-grzybowym
Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 144 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś zmieloną szałwię, grubą paprykę, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream, Prażone żeberko z tymiankiem i Marsalą, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym Marsala dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Umieścić mięso w płytkiej patelni; posypać 1/4 łyżeczki. pieprz i sól.
Piec 2 do 2-1 / 2 godzin lub do temperatury wewnętrznej mięsa osiągnie 63°.
Odstawić 10 min. (Temperatura wzrośnie do 71°).
W międzyczasie roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować i mieszać 3 min. Wymieszać z mąką, musztardą, ziołami i pozostałym pieprzem. Stopniowo mieszaj bulion i wino; gotuj i mieszaj na średnim ogniu 4 min. lub aż zgęstnieje.