Żeberka i Młode Kolczyki duszone w soku jabłkowym

Żeberka i Młode Kolczyki duszone w soku jabłkowym
Żeberka dziecięce i Młode kołnierzyki duszone w soku jabłkowym wymagają z grubsza 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 977 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 62 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, masło, sól koszerną i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Żeberka i Młode Kolczyki duszone w soku jabłkowym, Żeberka duszone w piwie z sosem pomarańczowo-Tamaryndowym, oraz Jabłko Szkliwione Żeberka Dziecięce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Żeberka wieprzowe doprawić dużą ilością soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
3
Podgrzać patelnię z grubym dnem na dużym ogniu i skropić olejem. Żeberka Sear po obu stronach, aż złoty kolor na kilka minut z każdej strony. Stos oba stojaki żeber na 1 stronie patelni do pieczenia. Z drugiej strony, umieścić Collard zieleni, następnie cebuli i czosnku na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
żeberkażeberka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Wlać sok jabłkowy i ocet jabłkowy, dodać tymianek, następnie przykryć folią, wstawić do piekarnika i dusić przez 1 godzinę 30 minut do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Sok JabłkowySok Jabłkowy
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Po zakończeniu wyjąć folię, zalać mięso sokami z patelni, następnie gotować przez kolejne 20 minut, aż mięso będzie miało przyjemną karmelizację, a płyn zmniejszy się, tworząc lepką glazurę na mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Umieścić Collard zieleni i Duszenia płyn na półmisku i top z żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
żeberkażeberka
7
Podajemy żeberka na ziarnach collard z duszonym płynem i puree ze słodkich ziemniaków
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
żeberkażeberka
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Słodkie ziemniaki nakłuć widelcem, skropić oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
3
Umieść je na patelni i piecz przez 45 minut, aż będą bardzo miękkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Wyjąć patelnię z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
W małym garnku z sosem, na małym ogniu, podgrzać śmietanę z liśćmi laurowymi, następnie ogrzać, aż będą gotowe do puree ziemniaków. Liście laurowe wyrzucić przed dodaniem do ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
ZiemniakZiemniak
KremKrem
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Gdy ziemniaki są na tyle chłodne, aby sobie poradzić, zgarnij miąższ do miski robota kuchennego. Doprawić solą, cynamonem, gałką muszkatołową, skórką pomarańczową i brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CynamonCynamon
ZiemniakZiemniak
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać śmietanę i 1 łyżkę masła i puree, aż będzie super gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Purple Star Ancient Lakes Riesling z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Purple Star Ancient Lakes Riesling
Purple Star Ancient Lakes Riesling
Aromaty moreli i białych brzoskwiń przenoszą się przez słodkie podniebienie środkowe ze smakami suszonej moreli, owoców pestkowych i miodu. Zrównoważony na finiszu z naturalną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn