Żeberka i Kraut
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego, przyjaznego dla mapy żywności i całego 30 przystawek? Żeberka i kraut mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Za 2,9 USD za porcję ten przepis pokrywa 42% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składają się 4 porcje zawierające 1071 kalorii, 55 g białka i 77 g tłuszczu każda. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup żeberka wieprzowe, kapustę kiszoną, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 74%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Sprout Kraut, Chops 'n' Kraut i Kraut Pleaser.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali sprayem do gotowania. Żeberka doprawić solą i pieprzem i ułożyć w natłuszczonym naczyniu do pieczenia.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku.
Wyjmij z piekarnika i obniż temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C).
Żeberka ułożyć na talerzu, odsączyć z naczynia do zapiekania nadmiar tłuszczu.
Na dnie naczynia równomiernie rozłóż kapustę kiszoną.
Połóż żeberka na wierzchu mięsem do góry. Włóż krążki ziemniaków pomiędzy żeberka. Przykryj szczelnie grubą folią aluminiową.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku. Ostrożnie zdejmij folię, aby uniknąć gorącej pary i podawaj.