Święto Dziękczynienia resztki Wontons z salsą żurawinową

Święto Dziękczynienia resztki Wontons z salsą żurawinową
Święto Dziękczynienia resztki Wontons z salsą żurawinową może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz wonton owijki, woda, żurawina, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Cakespy: Dziękczynienie Resztki Cranberry Nut Kwadraty, Święto Dziękczynienia Resztki Pot Pie, oraz Święto Dziękczynienia Resztki Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do miski wlać sok z cytryny na suszoną żurawinę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Wymieszać indyka, farsz, ser śmietankowy, i sos z indyka w osobnej misce, aż dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos Z IndykaSos Z Indyka
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Umieść owijkę wonton na powierzchni roboczej; łyżka około 1 łyżki nadzienia w środku owijki. Zwilż dwie przeciwległe krawędzie owijki palcem zanurzonym w wodzie, złóż owijkę na pół długiej drogi i dociśnij krawędzie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
4
Opakowanie posypać solą. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
5
Rozgrzać olej rzepakowy w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu; smażyć wypełnione wontons partiami, aż chrupiące i złociste, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
6
Usmażone wontony odcedzić na papierowych ręcznikach; pozostawić do ostygnięcia na około 5 minut, aby ustawić nadzienie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Z suszonej żurawiny odcedzić sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
8
Umieść żurawinę w robocie kuchennym; pulsuj kilka razy, aż żurawina zostanie drobno posiekana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
9
Przenieść do miski i wymieszać w cebuli, sok z limonki, pieprz jalapeno, czosnek, i wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
10
Podawać z gorącymi smażonymi wontonami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn