Świąteczny pudding Last minute
Przepis Last minute Christmas pudding można zrobić w około 35 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 672 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę samowystarczalną, rozdrobnij pomarańczową marmoladę, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Pięciominutowy Świąteczny Popcorn, Świąteczne s na ostatnią chwilę: tarty z masłem, oraz Świąteczne s na ostatnią chwilę: Candy Cane Fudge.
Instrukcje
Masłem i wyłożyć podstawę miski budyniowej o pojemności 1,5 litra papierem tłustym. W dużej misce wymieszaj składniki, dodając je pojedynczo w kolejności, w jakiej są wymienione, aż wszystko zostanie całkowicie wymieszane.
Wymieszać budyń do miski i przykryć kółkiem papierem tłuszczowym.
Umieść budyń na talerzu i kuchenka mikrofalowa na Medium przez 20-25 minut, aż gotowane i wstawiony szaszłyk wychodzi czysty. Pozostaw na 5 minut, a następnie wyjmij i podawaj z masłem brandy i śmietaną.