Pud żurawinowy z kremem z białej czekolady
Pud żurawinowy z kremem z białej czekolady to deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 9g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz proszek do pieczenia, jajka, mąkę samozbierającą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso, Ciastka z kremem i białą czekoladą, oraz Boozy self-saucing chocolate pud są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
100 g żurawiny wrzucić do rondla z galaretką z czerwonej porzeczki i cukrem. Dusić przez 5 minut, a następnie pozostawić do ostygnięcia. W międzyczasie, umieścić patelnię z wodą na wolnym ogniu i masło 1,4 litra / 2 kufel miski. Masło dużą blachę papieru do pieczenia, usiąść na arkuszu folii o tej samej wielkości i złożyć skórę w środku. Wszystkie składniki biszkoptu ubić razem, a następnie wymieszać z pozostałą żurawiną. Łyżką jedną trzecią żurawiny i czerwonej porzeczki wymieszać w misce, a następnie łyżką biszkopt wymieszać na wierzchu.
Przykryć papierem i folią, związać sznurkiem i parą, przykryć, przez 1 godz. Do podania rozgrzać mieszankę żurawinową i zalać wierzchem budyniu. Można przygotować do 2 dni z wyprzedzeniem i ponownie gotować na parze przez 30 minut lub w kuchence mikrofalowej przez 5 minut na wysokości. 3 aby zrobić krem, włożyć czekoladę do miski odpornej na działanie mikrofali, dodać krem i podgrzać zgodnie z instrukcją pakowania, mieszając co 30 sekund, aż czekolada się rozpuści.