Świąteczny chleb owocowy Carolyn

Świąteczny chleb owocowy Carolyn
Świąteczny chleb owocowy Carolyn to wegetariański chleb lakto ovo. Z tego przepisu składa się 10 porcji zawierających 291 kalorii, 5 g białka i 15 g tłuszczu każda. Za 61 centów za porcję, ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis wypróbowało i polubiło 14 osób. Ten przepis z Allrecipes wymaga zmielonych goździków, jajek, sody oczyszczonej i mielonego cynamonu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 30%. Ten wynik nie jest aż tak imponujący. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także chleb owocowy, sposób przygotowania chleba owocowego lub bułek owocowych, sałatkę brokułową Carolyn i sos spaghetti babci Carolyn.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko natłuść formę do pieczenia chleba o wymiarach 8 x 4 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Cola Wiśniowa®Cola Wiśniowa®
2
Do dużej miski przesiej mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, cynamon i goździki. Wymieszaj owies. Masło, cukier i wanilię ubić razem w misce miksera na jasną i puszystą masę. Mieszaj jajka, aż będą dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
1/3 Szklanki Cukru Pudru Domino® Lub C&H® Confectioners1/3 Szklanki Cukru Pudru Domino® Lub C&H® Confectioners
Kubki Z Budyniem WaniliowymKubki Z Budyniem Waniliowym
Dodatkowo Bita śmietana I Miętowe Paszteciki W CzekoladzieDodatkowo Bita śmietana I Miętowe Paszteciki W Czekoladzie
GoździkiGoździki
1 1/2 Szklanki 1/2-calowych Kawałków Fasolki Szparagowej1 1/2 Szklanki 1/2-calowych Kawałków Fasolki Szparagowej
3/4 Szklanki (6 Uncji) Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki (6 Uncji) Jogurtu Pomarańczowego
4 Uncje Niesolonego Masła (1 Sztyft) W Temperaturze Pokojowej4 Uncje Niesolonego Masła (1 Sztyft) W Temperaturze Pokojowej
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Duże Pomidory śliwkowe (około, Przekrojone Wzdłuż Na PółDuże Pomidory śliwkowe (około, Przekrojone Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Okry, Posiekanej (mrożonej Lub świeżej)1 Funt Okry, Posiekanej (mrożonej Lub świeżej)
3
Wymieszaj mus jabłkowy, orzechy włoskie i rodzynki. Mieszaj mieszaninę mąki, aż będzie wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Opakowanie Ciasta Piernikowego/mieszanki CiasteczekOpakowanie Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek
Beztłuszczowy Mrożony Jogurt, MiękkiBeztłuszczowy Mrożony Jogurt, Miękki
1 1/2 Szklanki 1/2-calowych Kawałków Fasolki Szparagowej1 1/2 Szklanki 1/2-calowych Kawałków Fasolki Szparagowej
4
Ciasto wlać do przygotowanej formy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w środek będzie czysty, około 55 minut. Uważaj, żeby się nie przegrzać. Studzimy przez 5 minut na patelni, a następnie wyjmujemy na kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cola Wiśniowa®Cola Wiśniowa®
NóżNóż
Posiekane Batoniki Kokosowe Wielkości Kęsa, Takie Jak Almond JoyPosiekane Batoniki Kokosowe Wielkości Kęsa, Takie Jak Almond Joy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn