Świąteczna Szynka Brzoskwiniowa
Brzoskwinia wakacje szynka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 470 kalorii, 61g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz przetwory brzoskwiniowe, szynkę, nektar brzoskwiniowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać nektar brzoskwiniowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Zapiekane Ciasto Brzoskwiniowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć skórę i nadmiar tłuszczu z szynki. Tłuszcz na szynce w diamentowym wzorze.
Umieść szynkę, tłustą stronę do góry, w wytrzymałej patelni wyłożonej folią aluminiową.
Wymieszać ze sobą konfitury brzoskwiniowe i kolejne 3 składniki; wymieszać równomiernie na szynkę.
Piec w temperaturze 325 przez 1 1/2 godziny lub do momentu włożenia do szynki termometru mięsnego 140, fastrygując co 20 minut. Przykryć folią po 30 minutach, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.