Świąteczna Pieczona Szynka
Potrzebujesz bezglutenowy hor d ' oeuvre? Świąteczna pieczona szynka może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 37g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Za 58 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś połowę szynki, masło, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wakacyjna Pieczona Alaska, Szynka Świąteczna Pieczona Na Cydr, oraz Wakacyjna Pieczona Alaska dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°.
Umieść szynkę na ruszcie na płytkiej brytfannie. Za pomocą ostrego noża nacinaj powierzchnię szynki 1/4 cala. głębokie cięcia w diamentowy wzór; włóż goździk do każdego diamentu.
Piec bez przykrycia, 1-1 / 4 godziny.
W międzyczasie w małym rondelku połącz przetwory, masło i musztardę; podgrzej.
Wyjmij szynkę z piekarnika. Łyżka zachowuje mieszankę na szynce.
Piec bez przykrycia 30-40 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr wskaże 140°.