Świnia Kalua w powolnej kuchence
Kalua Świnia w powolnej kuchence może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 godzin i 10 minut. Jeśli masz płynny aromat dymu wędzarniczego, pieczeń wieprzowa, hawajska sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Wolnowar Kalua Pig, Wolnowar Kalua Wieprzowina, oraz Kanapki Z Wieprzowiną Kalua.
Instrukcje
Przebić wieprzowinę widelcem do rzeźbienia. Natrzyj sól, a następnie płynny dym na mięso.
Miejsce pieczeń w powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 16 do 20 godzin, obracając raz w czasie gotowania.
Wyjąć mięso z wolnej kuchenki i rozdrobnić, dodając kapiele w razie potrzeby zwilżyć.