Świeże Cytrusowe Babeczki Z Rubinową Czerwoną Glazurą Grejpfrutową
Przepis świeże cytrusowe babeczki z rubinową czerwoną glazurą grejpfrutową może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w około 2 godziny i 12 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 94 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, udekoruj: różowe żelki o Smaku grejpfruta, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort grejpfrutowo-Limonkowy z cytrusową glazurą, Świeża Glazura Cytrusowa, oraz Świeże ciasto imbirowe z kandyzowaną glazurą cytrusową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Ubij w cukrze, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszaj skórkę pomarańczową i sok.
Mąkę połączyć z 3 dodatkami. Stopniowo dodawać do mieszaniny masła na przemian z kwaśną śmietaną, ubijając do wymieszania. Łyżka ciasto przez zaokrąglone łyżkipodpełnia do lekko nasmarowane miniaturowe Patelnie muffin.
Piec w temperaturze 350 przez 13 do 15 minut lub do czasu, aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 5 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić (około 30 minut).
Mżnij szczyty babeczek z rubinową czerwoną grejpfrutową glazurą i udekoruj, w razie potrzeby.
Uwaga: aby przygotować babeczki o regularnym rozmiarze, łyżka ciasto na 2 lekko nasmarowane 12-filiżanki muffin Patelnie, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec w temperaturze 350 przez 22 do 24 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Ostudzić i udekorować według uznania. Daje 2 tuziny.