Śródziemnomorski Grillowany cały Lucjan z koprem włoskim i sosem maślanym Pernod

Śródziemnomorski Grillowany cały Lucjan z koprem włoskim i sosem maślanym Pernod
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj śródziemnomorskiego grillowanego całego Lucjana z koprem włoskim i sosem maślanym Pernod. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 3,08 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oregano, sól i pieprz, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany homar z masłem Pernod-Caper, Pieczony Czerwony Lucjan w śródziemnomorskim sosie pomidorowym, oraz Łosoś Z Koprem Włoskim I Pernod dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wypłukać snapper w czystej wodzie. Osuszyć papierowymi ręcznikami lub czystym ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SnapperSnapper
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Usuń duże płetwy za pomocą ostrych nożyc kuchennych. Doprawić wnętrze ryby solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Usuń liściaste zielone wierzchołki z główek kopru włoskiego. Używając zieleni z 1 główki kopru włoskiego, wypchaj wnętrze ryby. Zarezerwuj Cebulki kopru włoskiego i pozostałe zielenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
ZieloniZieloni
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Dodaj tymianek i oregano i naciśnij zamknięty. Wykonać 3 ukośne plastry z każdej strony filetu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
6
Przycięte do kości. Włóż 1 plasterek cytryny do każdej szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
7
Całą rybę posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
8
Wyczyść powierzchnię grilla szczotką do grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Powierzchnię gorącego grilla posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Umieścić nadziewany czerwony snapper na rozgrzanym grillu pod kątem 45 stopni i gotować przez około 10 minut lub aż ryba łatwo unosi się z grilla. Za pomocą 2 szpatułek ostrożnie obrócić o 90 stopni i nadal gotować kolejne 5 minut. Włączyć ryby i gotować drugą stronę do pożądanej doneness, co najmniej kolejne 10 protokół. Nie przegotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
W międzyczasie pokroić zarezerwowane Cebulki kopru włoskiego w plasterki 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
12
Skropić oliwą z oliwek i umieścić na grillu. Grill do miękkości i złoty kolor, około 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
13
Wyjąć na talerz i ogrzać.
1
Umieść mały rondel na grillu lub na palniku na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Dodać wodę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Dodać sok z cytryny i Pernod i zmniejszyć o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
PernodPernod
4
Z pozostałymi zarezerwowanymi liśćmi kopru włoskiego Usuń delikatne wewnętrzne liście i drobno posiekaj. Powinieneś mieć około 1/4 szklanki posiekanego kopru włoskiego. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
5
Wyjąć mieszaninę woda / cytryna z ognia i ubić w maśle, kilka sztuk na raz. Po dodaniu masła dodać posiekane liście kopru włoskiego i dobrze ubić. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Gdy ryba jest ugotowana, a miąższ jest nieprzezroczysty i łatwo unosi się z kości, ostrożnie usuń za pomocą 2 wytrzymałych metalowych szpatułek i połóż na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Podawać rybę z sosem maślanym Pernod i grillowanym koprem włoskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
PernodPernod
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn