Zabawny tort amiszów firmy Gera może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 236 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 59 fanów. Jeśli masz pod ręką wodę, mleko, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Cebulowe Amiszów, Ciasto Cebulowe Amiszów, oraz Tort Z Jagodami Amiszowymi.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubij razem 1 szklankę cukru, kakao w proszku, gorącą wodę i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż cukier się rozpuści, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Kakao W Proszku
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Wlej to ciasto do skorupek ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać; odstawić. Śmietanę razem 1 szklanka cukru z masłem. Ubić wanilii, następnie jajka, po kolei. Powoli ubić połowę mleka, następnie połowę mąki do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Wanilia
Masło
Krem
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Mleko
5
Wymieszać z pozostałym mlekiem, a następnie mąkę. Ostrożnie łyżka to ciasto na wierzchu ciasta czekoladowego, upewniając się, że cała górna część ciasta jest pokryta bez czekolady widoczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Mąka Uniwersalna
Mleko
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.