Łosoś z Wasabi-creme Fraiche

Łosoś z Wasabi-creme Fraiche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj łososia z Wasabi-creme Fraiche. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 60g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Na $7.1 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Mieszanka soli i pieprzu, creme fraiche, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Lizaki z musem z wędzonego łososia z Wasabi Creme Fraiche i pieczone płatki Wonton, Kiełki pszenicy i imbir, krem Wasabi i babeczki z tuńczykiem Creme Fraiche, oraz Łosoś z zieleniną i crème fraîche.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 425 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Filet umieścić na patelni i lekko posypać solą i pieprzem do smaku. Lubię używać pół arkusza patelni i zachować mój filet w jednym kawałku do serwowania, ale można łatwo użyć poszczególnych kawałków łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W małej misce, wymieszać creme fraiche z pastą wasabi (start z 1 łyżeczka pasty wasabi i dodać więcej do swoich potrzeb).
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Pasta WasabiPasta Wasabi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Slather wasabi-creme fraiche na łososia, a następnie posypać plastry szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
WasabiWasabi
5
pieczeń (piec? - Nigdy nie wiadomo, co jest odpowiednie określenie dla ryb) w piekarniku przez 15-20 minut, aż gotowane przez. Płaski filet, taki jak sokole oko, powinien w pełni gotować w ciągu 15 minut. Grubsze kawałki mogą potrwać trochę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Na wierzch fileta posypać furikake i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
FurikakeFurikake

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia99
Magazyn