Łosoś z ciepłym winegretem z marakuji

Łosoś z ciepłym winegretem z marakuji
Łosoś z ciepłym winegretem z marakui może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,47 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz owoce męczennicy, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć owoce kiwi, możesz podążać za tym daniem głównym z Kiwi-jagoda Pawłowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ciepłe puddingi z ryżu jaśminowego z marakują, Salmón con Salsa de Maracuyá (łosoś z sosem z marakui), oraz Sałatka Z Awokado I Mango Z Winegretem Z Marakui.

Instrukcje

1
Łososia doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu; dodać łososia i gotować około 4 protokół na stronę, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Przenieść na talerz; przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn