Łosoś wędzony i ziemniaki Fingerling
Wędzonego łososia i ziemniaków Fingerling wymaga z grubsza 29 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 108 porcji z 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką kawior, oliwę z oliwek, łososia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 14%. Spróbuj Łosoś wędzony i ziemniaki Fingerling, Ziemniaki Fingerling z awokado i wędzonym łososiem, oraz Fingerling ziemniaków z musem łososiowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić ziemniaki w oliwie z oliwek na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec w 425 przez 20 minut lub do złotego koloru i miękkości.
Ułóż kawałki wędzonego łososia na ziemniakach; wierzch każdy z odrobiną crme frache i posypką kawioru i pieprzu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 25 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.