Łosoś Grillowany z migdałami i przyprawami

Łosoś Grillowany z migdałami i przyprawami
Migdały i przyprawy crusted grillowanego łososia może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,45 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, białko jaja, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Łosoś Grillowany z migdałami i przyprawami, Łosoś pokrojony w przyprawy, oraz Przyprawowy łosoś z prażonymi burakami imbirowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni na średnim ogniu, migdały tosty, stale mieszając, aż złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Ostudzić, następnie drobno posiekać i przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W tej samej patelni, grzać kolendrę i nasiona kminku, aż pachnące, o 2 protokół, mieszając raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Ostudzić, a następnie grubo zmielić w młynku do przypraw. Tosty i zmielić nasiona sezamu w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
5
Dodaj zmielone przyprawy i nasiona sezamu do migdałów wraz z tymiankiem, 3/4 łyżeczki. sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
( 23)( 23)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Wymieszać, aby połączyć.
7
Łososia doprawić pozostałą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Strona filetów bez skórki z białkiem jajka, a następnie pokryć mieszanką migdałowo-przyprawową, lekko naciskając, aby przylegała do ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
( 23)( 23)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
9
Przygotuj grill gazowy lub węglowy do pośredniego ogrzewania. Jeśli używasz grilla gazowego, obróć wszystkie palniki do góry i zamknij pokrywę. Gdy temperatura wewnątrz grilla osiągnie 400, podnieś pokrywę i wyłącz jeden z palników, tworząc pośrednią strefę ogrzewania. Jeśli za pomocą grilla węglowego, Światło 50 do 60 brykiety i niech spalić, aż tylko pokryte popiołem, 20 do 30 minut. Usypać je z jednej strony, pozostawiając oczyszczony obszar do pośredniego gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Złóż dwa 12 na 18 cali. kawałki wytrzymałej folii aluminiowej w połowie szerokości, tworząc prostokąty. Używając końcówki małego noża, wykonaj otwory w prostokąty o średnicy około 2 cali. od siebie i poszerzyć każdy otwór do wielkości dziesięciocentówki. Nasmaruj folię oliwą z oliwek; Ustaw na bezpośrednim ogniu na 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
11
Posmaruj Skórki łososia olejem i ustaw 2 filety, Skórka do dołu, na każdym prostokącie folii. Przykryj grill (jeśli używasz węgla drzewnego, otwórz otwory wentylacyjne na pokrywie) i gotuj ryby, aż skóra będzie jasnobrązowa i naprawdę skwiercząca, 5 do 6 minut. Za pomocą szczypiec, przesuń folię do pośredniego ciepła, przykryć i gotować, aż wszystko, ale top 1/4 cala. jest gotowane, 3 do 8 minut. Przesuń rybę z powrotem na bezpośrednim ogniu, przykryj i gotuj, aż ryba zostanie ugotowana (pokrojona w celu przetestowania), a skóra rumiana i chrupiąca, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
12
Przełożyć folię z łososiem na blachę do pieczenia bez krawędzi i przesuwając szpatułkę do ciasta lub inną cienką szpatułkę między skórką łososia a folią, bardzo delikatnie uwolnić ryby z folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
13
Podawać z prostym herbed kuskus, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn