Łatwy i pyszny mus z dyni

Łatwy i pyszny mus z dyni
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 878 kalorii. Jeśli 6,45 zł za porcję spada w budżecie, łatwy i pyszny mus z dyni może być super bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka połówek orzechów pekan, ekstrakt z wanilii, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybki i łatwy Mus dyniowy, Łatwy Mus Z Sernika Dyniowego, oraz Mus z wędzonego pstrąga-imbb no.15 " delicious: days dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Śmietanę przełożyć do miski miksera stojącego wyposażonego w trzepaczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Ubijaj, aż powstaną średnie szczyty, od 1 do 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
W osobnej misce ubij razem puree z dyni i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać pudding mix i wanilii i ubijać do połączenia. Złóż bitą śmietanę i dokładnie połącz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Przełożyć mus do 6 (7-uncji) miseczek deserowych lub ramekinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Umieść w lodówce na co najmniej 1 godzinę i do 4 przed podaniem.
8
Grubo posiekać przyprawione orzechy pekan i posypać wierzchem musu tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane Orzeszki PekanKandyzowane Orzeszki Pekan
9
Wyłożyć pół arkusza patelni z pergaminem i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wymieszać sól, kminek, cayenne, cynamon i skórkę pomarańczową razem w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CynamonCynamon
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
KminekKminek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
11
Umieść nakrętki w 10-calowej patelni żeliwnej i ustaw na średnim ogniu. Tosty, często mieszając, przez 4 do 5 minut, aż po prostu zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj masło i mieszaj, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
13
Dodać mieszankę przypraw i wymieszać, aby połączyć. Po połączeniu dodać cukry i wodę, mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje orzechy, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
OrzechyOrzechy
14
Przenieść nakrętki do przygotowanej blachy i oddzielić je widelcem lub łopatką. Pozostaw nakrętki do całkowitego ostygnięcia przed przeniesieniem do hermetycznego pojemnika w celu przechowywania.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn