Łatwy Chiński Stir-Fry
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać łatwy Chiński Stir-Fry spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 37 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz balsamiczny sos winegret, zieloną cebulę, sos hoisin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Makaron Z Cukinią Stir Fry (Easy + Paleo ) , Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry, oraz Jeden garnek wołowiny i kapusty Stir Fry (Easy + Paleo ) .
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso i marchew; smażyć 5 min.
Wymieszać z sosem hoisin; smażyć 7 min. albo dopóki mięso nie zostanie zrobione, a marchew będzie chrupiąca-delikatna.
Dodać cebulę; podsmażyć 1 min.