Łatwe Pyszne Szparagi

Łatwe Pyszne Szparagi
Łatwe pyszne szparagi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 100 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, sok z cytryny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Szparagi z pieczarkami - beztłuszczowe i pyszne!, Chrupiąca i pyszna tarta ze szparagami i ziemniakami, oraz Szparagi Penne (Rachael Ray) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać szparagi w gorącym oleju do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wlać sok z cytryny i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
3
Szparagi włożyć do naczynia i posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SzparagiSzparagi

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn