Łatwe Pomarańczowe Rolki

Łatwe Pomarańczowe Rolki
Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 148 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, mocno brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Łatwe Pomarańczowe Rolki, Łatwe 30 Minutowe Pomarańczowe Rolki, oraz Easy Chocolate Chip Orange Sweet Rolls.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić serek śmietankowy, jasnobrązowy cukier i skórkę pomarańczową na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Rozwiń ciasto francuskie na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Rozłóż mieszankę twarogu na cieście, pozostawiając granicę 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
4
Posypać cukrem granulowanym. Delikatnie rozwałkować ciasto, zaczynając od 1 długiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Pokroić w 11 (1 1/4 cala) plastry.
6
Umieść plastry w lekko nasmarowanej 8-calowej okrągłej patelni do ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
7
Wierzch ciasta posmarować roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
8
Piec 25 do 30 minut lub aż złoty. Wymieszaj cukier puder i sok pomarańczowy w małej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Mżawka na gorących bułkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
10
Podawać natychmiast.
11
Tylko w celach testowych użyliśmy francuskiego bochenka Pillsbury Crusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn